Sweet Cake House
Jouw wens, mijn creatie!

Workshops:

DOOR DE VELE BESTELLINGEN IS HET VOOR MIJ, HELAAS, NIET HAALBAAR MEER OM WORKSHOPS TE GEVEN. Wens je zelf je creativiteit te ontdekken of te vervolmaken, kijk dan zeker op de website en schrijf je in op info@sweetcakehouse.be, voor een praktische workshop.
 
Zowel voor beginners als gevorderden.
 
U leert zelf de taart snijden, daarna te vullen, af te smeren en te bekleden om ze vervolgens te decoreren.
Bij cupcakes gaan we direct over naar het decoreren.
 
Maximaal 5 tot 6 deelnemers per sessie.
 
Tot binnenkort !
 

Cupcakes versieren        € 35
We bekleden de cupcakes met suikerpasta en versieren naar eigen inspiratie met behulp van verschillende uitstekers, reliefmatten, ...  enz. We boetseren ook iets kleins.
 
 
Basistaart             € 40
We snijden zelf de taart, daarna vullen en afsmeren, bekleden en vervolgens decoreren.
 
 
 
 

 
 
 
 
Info en inschrijving: 
 
Locatie: Langestraat 50, 1730 Asse(Kobbegem)
 
Tijdstip: De workshop begint om 19 uur en duurt ongeveer 3 uur. 
            Op zaterdag begint de workshop om 10 uur en duurt ongeveer 3 uur.
 
Inschrijving: Inschrijven kan via info@sweetcakehouse.be met vermelding van je contactgegevens en de gekozen workshop. Na Inschrijving van een workshop ontvangt u een bevestiging met de volledige informatie en betalingswijze.
Na betaling is reservering pas definitief. 
 
Betaling: De betaling dient uitgevoerd te worden ten laatste 2 weken voor aanvang van de workshop anders wordt je plaats terug vrijgegeven.
 
Annuleren: Afmelden kan kosteloos tot 2 weken voor de aanvang van de workshop. Annuleer je binnen de 2 weken voor aanvang van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld van de workshop niet terugbetaald tenzij er een vervanger wordt gevonden (door jezelf of door Sweet Cake House).
Workshops gaan door bij een inschrijving van minimum 4 personen, indien dit minimum niet wordt bereikt, of bij dringende persoonlijke omstandigheden, behouden wij ons het recht om de workshop te annuleren. In deze gevallen wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. 
 
Reservelijst: Is de workshop volzet? Wij kunnen je op de reservelijst zetten moest er iemand afzeggen.
 
Nuttige informatie: De prijzen zijn inclusief materiaal.
De biscuit of cake breng je zelf mee (diameter: 17.5 à 20 cm, hoogte: 5 à 7 cm). Je kan ook een biscuit op voorhand (liefst bij inschrijving) bij ons bestellen voor 5,00 euro per stuk.
Bij de workshop 'koekjes' en 'cupcakes' zit alles in de prijs.