Over ons

mijn verhaal

Samen met mijn man Gert en onze 2 kinderen, Lukas en Mats wonen wij in Asse, Kobbegem. 

In het Atheneum van Asse behaalde ik mijn diploma in de richting ‘Handel’. Zelf voelde ik dat ik nog niet klaar was om de grote wereld in te stappen en te beginnen werken. De vraag was toen: ‘Wat ga ik verder studeren’, toen kwam ik op het idee om ‘Chocolatier’ te worden. 

Tijdens deze opleiding kwamen ook brood, gebak en ijs aan bod. Toen werd mijn creativiteit en interesse nog meer aangewakkerd. 

Van het ene kwam het andere, de stap om in bijberoep zelfstandige te worden was snel genomen. 

Ik volgende nog verschillende workshops, in binnen- en buitenland, om de kneepjes van het vak nog meer onder de knie te hebben.
En uiteraard blijf ik nog steeds workshops volgen om up-to-date te blijven met de nieuwste taart-trends.

 

 

Vervolg

Het fijne aan taarten, cupcakes, donuts,… te maken is dat ik mij volledig laat gaan en enkel bezig ben met de bestelling. 

Het meest smelt ik nog als ik de kindjes hun gezicht zie als ze hun taart komen afhalen, die pretoogjes maken het helemaal af voor mij.  

Waarden en normen

Voor mij is het belangrijk om tijd te nemen en om de bestelling zo goed mogelijk te maken naar de wens van de klant.