Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn besteling ophalen?

Tijdens de weekdagen is het op afspraak.

Op zaterdag en zondag is het om 10u30 tenzij anders afgesproken. 

Hoe kan ik betalen?

De betaling gebeuren cash bij afhalen van de bestelling  dit om een vlotte afhandeling.
Voor grote bestellingen zal een voorschot gevraagd worden.

hoe ben je bereiken?

Ik ben bereikbaar via: 
– Sms
– Whatsapp (gemakkelijkste)
– Messenger
– Telefonisch
– Mail 
Gelieve er rekening mee te houden dat ik niet steeds onmiddellijk bereikbaar ben, binnen de 2 dagen zal je reactie krijgen van mij. 

Is alles eetbaar op de taart/cupcake?

Neen, bij sommige taarten/cupcakes gebruik ik plastieken figuurtjes, echte bloemen. 
De eetbare prints zijn wel eetbaar.

HOe kan ik mijn taart best aansnijden?

Taarten met 1 laag kan je in kleine spie stukjes snijden. 
Snij liever iets kleiner zodat je zeker toekomt en je eventueel nog een 2e stukje kan uitdelen.
Stapeltaarten: Begin met de bovenste laag te snijden tot aan het goudkarton, verwijder het goudkarton en snij het volgende deel van de taart(let op: hier zal je houten stokjes in terug vinden voor de stevigheid van de taart)

Hoeveel tijd op voorhand moet ik bestellen?

Je kan tot 3 maanden op voorhand bestellen. 
Heb je al een datum maar nog geen idee wat je wil bestellen, geen probleem dan noteer ik alvast je naam en heb je nog tijd om na te denken over het thema.

Hoe is de afweking van de taart?

Je kan kiezen tussen suikerpasta en Swiss merengue botercrème.
Voor gepersonaliseerde taarttoppers werk ik samen met Magic&Wood uit Ternat

Waar kan ik alles best bewaren?

Taarten met slagroomvulling/chocolademousse/botercrme in de frigo (max 7°C)
Taarten met botercrème vulling haal je halfuur voor aansnijden uit de frigo en laat je op kamertemperatuur komen. 
Donuts/cupcakes ook in de frigo en half uur voor het opdienen haal je deze uit zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.

Ik heb een allergie.

Van al mijn ingrediënten heb ik een fiche met de productinformatie, vraag hier gerust naar. 
Gluten-, lactose- en suikervrij maak ik NIET.